Om Oss

Extra mile for the planet and for the small businesses!

M's Set.fi grundades i Finland år 2021 för alla dem som brinner för och brinner för att göra vår miljö och vår värld vackrare.
Vårt fokus ligger på att öka uppskattningen av hantverk, restaurering och återanvändning av gamla saker samt förståelse för entreprenörskap. Vi tror att framtidens entreprenörskap i allt högre grad kommer att handla om specialisering, presentation och samtidigt nätverksbyggande på ett nytt sätt, i linje med entreprenörens egna värderingar.

Vi ser kraften i att arbeta tillsammans. Vi är övertygade om att du som kund delar dessa värderingar med oss. Vårt sortiment kommer att innehålla produkter som är intressanta för kunder och företagare samt helt nya varumärken från hela världen, i nya och små partier - vårt mål är att hålla igång. Vi är ständigt på jakt efter nya produkter från hela världen.

Vi vill att du ska vara med! Är du hantverkare, målare, snickare eller annan hantverkare och vill se om våra produkter passar dig? Vill du ha produkter från "Two Fussy Blokes" till försäljning i ditt företag?
Det bästa sättet att övertyga dig själv är att prova produkten själv.

Vi är importör av familjeföretaget Two Fussy Blokes varumärke i Finland och Norden - vi väljer endast utvalda, även små, företag som distributörer. Därför har vi valt bort rabatterade butiker och stormarknader och valt DIG. Det är vårt eget engagemang för att stödja mikroföretag.

Vi är också ett litet och okomplicerat familjeföretag och vi är engagerade i dig som kund med våra värderingar. Oavsett om du vill bli grossist eller återförsäljare, fyll i vårt formulär nu så sätter vi igång!

Vi ses snart!

M's Set Ky
VD Minna +358 405198477
hello@mset.fi

Tack för att du respekterar våra värderingar!

"We love diversity and creativity. We admire the beauty of all the different colours and shades. We believe in happiness that comes with offering unique and creative products to our customers."

Become a Two Fussy Blokes stockist!