Bli en återförsäljare!

Fyll i formuläret och kontakta oss


Vi letar efter bra människor, entreprenörer och företag med glöd och passion för att göra vår miljö och vår värld vackrare. Är du en miljömedveten hantverkare, målare, snickare eller annan hantverkare - en aktiv pysslare eller renoverare?

Om du har en butik kan du ansöka om att bli återförsäljare. Vårt sortiment kommer att innehålla produkter som är intressanta för konsumenter och företagare samt helt nya varumärken från hela världen, i nya och små serier - vårt mål är att fortsätta vara verksamma. Vi är ständigt på jakt efter nya produkter från hela världen.

Som återförsäljare har du tillgång till hela sortimentet. Sökningen av återförsäljare är nu öppen. Sökningen av varumärkesambassadörer är nu öppen. Förbeställningar av testkit tas nu emot (begränsad mängd). Det bästa sättet att övertyga sig själv om en produkt är naturligtvis att prova den själv.

Beställ ett testkit via e-post eller genom att fylla i formuläret. Ansök om medlemskap i grossistledet genom att fylla i ansökningsformuläret.

Besök den officiella webbplatsen för "Two Fussy Blokes".

Instagram: @m_set.fi

Börja med att fylla i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret.

Vi återkommer till dig!
M's Set Ky.
hello@mset.fi
VD Minna Arohonka
+358 40 5198477
Finland