Opas miten valitsen oikean maalaustelan Two Fussy Blokes.

Hur väljer jag rätt storlek av Two Fussy Blokes mikrofiber roll?

Two Fussy Blokes färgrullgardiner är utformade för alla, från professionella målare till entusiastiska DIY-målare.

Läs en kort introduktion här. Vår högkvalitativa mikrofiberfärgvals är utformad för att göra varje projekt enkelt - oavsett om det är ett stort specialarbete, en restaurering eller ett snabbt målningsjobb hemma!

Välj Two Fussy Blokes färgrullar och mikrofiberrullar när du ska måla: dörrar, fönster, möbler (bord, stolar, gungstolar...), köksskåpdörrar, keramiska plattor, lister, radiatorer, paneltak eller väggar, väggar, trappor eller räcken... Two Fussy Blokes mikrofiberrullar är lämpliga för en mängd olika målningsprojekt.

Two Fussy Blokes färgrullar är noggrant testade för att uppfylla märkets höga kvalitetskrav. Varje Two Fussy Blokes-rulle ger förstklassiga resultat! (ultraslät yta, snabbt och med minimalt stänk)

Det finns små skillnader mellan våra produkter, vilket innebär att vissa rullar är bättre lämpade för vissa arbeten. Så hur vet du vilken minirulle som är rätt för dig? Här är en praktisk guide till Two Fussy Blokes färgrullar och vad du ska använda dem till.

✅ I ett nötskal

Två Fussy Blokes mikrofiberrullar finns i olika tjocklekar (5, 10 och 15 mm). Här presenterar vi de tre olika typerna.

Tunnare mikrofiberrullar är vanligtvis bäst för släta ytor, medan tjockare rullar lämpar sig för fullständig täckning av släta eller grova och ojämna ytor.

Innan du använder Two Fussy Blokes rekommenderar vi att du sköljer den med vatten och snurrar/pressar den så att den blir mjuk och torr. Det hjälper dig att få en bra finish redan från början och gör det också lättare att rengöra dina instrument.

Titta på videon i slutet av bloggen för att se skillnaden mellan en tvättad, torr och blöt mikrofiberrulle.

Smooth Spray Like - Röd - 5mm✅ Smooth Spray Like - 5mm - röd - mikrofiberrulle

De mjukaste, kortfibriga 5 mm mikrofiberrullarna har utvecklats för att uppnå en felfri, slät yta och är perfekta för att måla möbler, köksskåp, fönsterkarmar och dörrlister - allt som kräver en slät, sprayliknande yta.

Den kortaste mikrofibern i vårt rullsortiment, 5 mm, har vunnit stor popularitet, både bland kräsna professionella målare och inom återvinning och inomhusmålning. De här 5 mm tjocka mikrofibrillerullarna ger en felfri finish utan besväret med sprutmålning.

Perfekt för vattenbaserade färger och beläggningar.

Kan användas för vattenburna primers och tackbeläggningar.
Finns i förpackningar om 3 eller 10 stycken.

Semi Smooth - Grön - 10mm

✅Semi Smooth - Grön - 10 mm

Lämplig för radiatorer, ytterklädsel, innerväggar och andra tidigare målade ytor.Utmärkt för större projekt som att måla möbler: stora skåp, paneler etc.

Perfekt för vattenbaserade färger.
Kan användas för grundfärger och häftfärger.
Finns i förpackningar om 3 eller 10 stycken.

Semi Smooth Plus - Orange - 15mm

✅ Semi Smooth Plus - 15mm - orange

Vår tjockaste och längsta mini-mikrofiberrulle, Semi Smooth Plus, är idealisk för att måla ojämna ytor, texturerad gips, betongblock, tegel och staket samt tapeter med relief. Dessa tjockaste miniplattor är utmärkta för krävande projekt där ojämna ytor är en utmaning.

Alla Two Fussy Blokes mikrofiberpåsar är lämpliga för vattenburna färger, primers och tackbeläggningar.

Perfekt för vattenburna färger.
Kan användas för grundfärger och häftfärger.
Finns endast i förpackningar om 3 stycken.

Målarvals


Med Two Fussy Blokes färgpinne byter du ut plasten mot en mer hållbar och miljövänlig svart, färdig metallkropp och trähandtag.

En färgpinne behöver inte vara en engångsgrej när du väljer Two Fussy Blokes sortiment! Two Fussy Blokes teleskopiska färgpinne har ett elegant trähandtag som är utformat för optimal komfort och ergonomi.

Det här är en av de nyaste Two Fussy Blokes-produkterna (släpptes i november 2020). Den teleskopiska armen är naturligtvis testad enligt stränga standarder för att säkerställa att din valda mikrofiberrulle kan rotera fritt och att målningen går snabbt och enkelt.

Oavsett vilken Two Fussy Blokes-färgvals du väljer kan du få den att fungera med de här videoanvisningarna:

For fussy PRO and DIY painters, Two Fussy Blokes’ premium quality paint rollers deliver a perfectly satisfying finish because the Two Fussy Blokes brand is trusted by thousands of fussy painters and upcyclers worldwide.


Tillbaka till blogg