Two Fussy Blokes mikrokuitutelan edut.

Varför mikrofiberroll?

Mikrofibersfärgningsrullar har många fördelar jämfört med andra typer av rullar eller konventionella penslar.

Vi har listat några av fördelarna med att använda Two Fussy Blokes Microfiber.

Se även videon i slutet av bloggen.


Färgrullarna av mikrofiber är luddfria


✅ De samlar inte in ludd eller hår på färgytan. En mikrofiberrulle släpper inte ut ludd som en vävd färgrulle och inte heller hår som en lågkvalitativ pensel. Du kan få en perfekt slät färgyta varje gång du använder en högkvalitativ mikrofiberborste.

Microfibrefärgningsrullar gör inga stänk

✅ Med en mikrofiberväska av hög kvalitet fäster färgen bra och släpper ut färgen jämnt, och målaren undviker obehagliga stänk.

Mikrofibrepåsar möjliggör en jämn applicering av färgen

✅ Det är svårt att hitta något annat sätt att applicera färg för hand som ger en lika fin och jämn finish som mikrofiber. För områden som kräver en glansig yta är mikrofiber det bästa valet.

Färgrullar av mikrofiber absorberar mycket färg

✅ Mikrofibriller kan rymma dubbelt så mycket färg som deras egen volym. De kan hålla mycket mer färg än en vanlig vanlig färgrulle eller pensel. Det betyder att du kan arbeta snabbare med en mikrofiberväska.

Färgrullar av mikrofiber kan användas om och om igen

✅ Eftersom mikrofiberpåsar är lätta att rengöra håller mikrofiberpåsarna länge så länge de används på en plan, ren yta (utan sand eller skräp) och rengörs noggrant efter varje målning. Mikrofiberrullar är därför också ekonomiska. Kom ihåg att tvätta din mikrofiberväska. Titta på vår hjälpsamma video på vår hemsida om hur enkelt det är att använda en mikrofiberrulle på rätt sätt för att få en vacker finish på proffsnivå!

Mikrofiberrullar är proffsens val

✅ Mikrofibriller är populära bland professionella målare eftersom de inte har några ludd och kan måla 50 % mer per rulle. Detta sparar yrkesutövaren mycket tid och gör målningsprojektet behagligt smidigt.

Two Fussy Blokes mikrofiberrullar är ett utmärkt val för alla stora målningsprojekt eftersom rullen absorberar en stor mängd färg. Det innebär att varje färgrulle räcker längre och att stora ytor målas snabbare. På områden där du vill vara extra försiktig med miljön är färgrullar av mikrofiber ett bra val eftersom de inte tenderar att stänka.

Two Fussy Blokes erbjuder nu miljömedvetna hemma- och hobbymålare en kvalitativ färgrulle av mikrofiber samt en hållbar och snygg rulle i plastfri förpackning.

Mikrofibrepåsar är hållbara och skonsamma mot ytor

✅ Mikrofibersäckar har mycket små fibrer. I en mikrofiberrulle fästs mikrofibrerna på rullen med hjälp av värme, vilket gör mikrofiberrullen mycket hållbar.

Microfiber tenderar inte att lossna under målningen, vilket kan hända med andra färgrullar. Mikrofiber är per definition mindre än silkegarn, som i själva verket bara är en femtedel av ett hårs tjocklek. Mikrofibrer tillverkas av syntetiska material eller en kombination av flera olika material.

Mikrofibrer absorberar vätskor mycket bra och är inte tillräckligt hårda för att repa ytan på färg om de inte har smutsats ner av skräp före användning eller under målning utomhus.

Detta innebär att när mikrofibernätet används vid målning lämnar det en exceptionellt slät yta med minimal textur, vilket ger en slät och glansig yta på målningsprojekt.

Titta på videon för att se hur du använder din nya TFB-mikrofiberväska:

Tillbaka till blogg