Uusi Two Fussy Blokes maalaustela ja mikrokuitutela nyt M's Set verkkokaupasta!

Våra vanligaste frågor - av Two Fussy Blokes färgroller

Varför "Two Fussy Blokes"?

✅Målningsutrustning är det viktigaste verktyget för en målare, tillsammans med kvalitetsfärg. Ny TFB-serien af tekniske, nye mikrofiberposer er designet til krævende professionel brug. Investera i kvalitet och slutresultatet blir fantastiskt!

.

✅Mini Paint Roller är ett utmärkt val för små och stora projekt. Med rullen kan du snabbt måla även de svåraste möblerna, t.ex. ryggar och ben på ytliga stolar eller gungstolar, trappräcken och fönsterkarmar.

.

✅ Du kan välja mellan en vanlig engångsprodukt eller den långvariga kvalitetsprodukten "Two Fussy Blokes" i en plastfri förpackning.

TFB:s rullgardiner och mikrofiberrullar är utformade för att vara av högsta kvalitet och hållbara, för att klara av de hårda kraven vid professionell användning. Den lätt rullande cylindern och den fantastiska finishen på mikrofiberrullarna är resultatet av långvarig design. Den snygga och ergonomiska rullstången kommer att bli ditt favoritverktyg för alla typer av målningsprojekt!

Vi bryr oss om vår miljö och gör konsumtionsval varje dag. Two Fussy Blokes-sortimentet har utvecklats av miljömedvetna yrkesverksamma med målet att minska plastavfallet i både färgprodukter och förpackningar. Two Fussy Blokes höjer kvalitetsnivån på målarutrustning och gör målarutrustning av professionell kvalitet tillgänglig för hemmamålare.

.

Vad är det bästa sättet att ta hand om en mikrofiberväska?

✅ En av de största fördelarna med mikrofiberrullar är att de är lätta att rengöra.

Tvätta dem väl efter varje användning. Om du låter färgen torka på rullen kan fibrerna hårdna. Du kan använda en liten behållare och handtvål för att löddra mikrofiberrullen och sedan köra den under rinnande vatten tills vattnet är klart. Skölj noga (minst två eller tre gånger) och låt rullen ligga i vatten en stund för att se till att all färg har lossnat. När du har tagit hand om en kvalitetsrulle kan du använda den igen. Kom också ihåg att tvätta rullen innan du använder den. Se vår hemsida för en video om hur du använder rullarna.

.

Kan jag använda en mikrofiberrulle för att applicera cellulosa?

✅ Vi rekommenderar inte att du använder rullar för att applicera cellulosa. Stark cellulosa kommer gradvis att lösa upp limmet och skada valsen under appliceringen.

.

Är mikrofiber lika lämplig för primer som för täckfärg?

✅ I allmänhet är mikrofiberrullar avsedda för efterbehandling. De rekommenderas för användning med vattenburna produkter - så du kan prova rullar på vattenburna primers och beläggningar.

.

Vad påverkar höjden på rullens munstycke?

✅ Allt beror på hur underlaget och ytan som ska målas ser ut. I allmänhet gäller att ju högre luddhalt, desto mer "apelsinskal" får du se om du målar på en plan yta.

De vanligaste höjderna för ludd är:

5 mm, släta ytor; köksskåpsdörrar, möbler, dörrlister

10 mm, För medelstora och normala ytor, väggar och paneler, tak

15 mm, För grova ytor: väggar, paneler, betong och andra strukturerade, ojämna ytor

.

Kan jag använda epoxi med alla TFB-stenar?

✅ Nej, vi har för närvarande inga epoxiplattor i vårt sortiment.

.

Erbjuder ni en rulle för epoxi?

✅ Vi arbetar på det! Vi kommer snart att lansera rullar som är lämpliga för epoxi.

.

Är TFB-rullarna lämpliga för att applicera alla typer av lack?

✅ Våra rullar kan användas med vattenbaserade lacker, men vi rekommenderar att du testar först om du vill prova en lösningsmedelsbaserad lack.

.

Kan mikrofiberrör användas med vattenbaserade och oljebaserade färger?

✅ I allmänhet rekommenderar vi att du använder mikrofiberpåsar med vattenbaserade färger för bästa resultat. Du kan dock även använda vissa oljebaserade färger, men vi rekommenderar att du testar dem före varje användning/projekt.

.

Jag är intresserad av att samarbeta med Some om TFB-produkter. Hur gör jag det?

✅ Kul att du hittade oss! Vi arbetar gärna med influencers! Kontakta oss via e-post med en kort beskrivning av ditt projekt, ditt schema och dina sociala mediekanaler - vi återkommer till dig! Läs mer här. E-post: hello@mset.fi

.

Var kan jag köpa produkter från Two Fussy Blokes?

✅Vår produkt är helt ny i Finland och Norden. Vi arbetar ständigt hårt för att göra vår produkt "Two Fussy Blokes" tillgänglig för dig. För närvarande finns våra produkter på över 200 platser internationellt. Du kan beställa produkter från vår webbshop.

.

Jag skulle vilja ha TFB-produkter till försäljning i mitt företag. Hur gör jag det?

✅Tack för ditt intresse för våra produkter! Läs mer om oss här. Fyll i vårt formulär och berätta lite om ditt företag idag, så att vi kan sätta igång! För mer information, skicka ett e-postmeddelande till hello@mset.fi.

.

Kan jag beställa prover från er?

✅Vi tror att det bästa sättet att ta reda på om våra produkter fungerar för dig är att prova dem själv! Oavsett om du är målare, snickare, tapetserare, hantverkare eller hantverkare kan du beställa en provlåda med våra TFB-produkter för att prova dem.

Var ligger företaget Two Fussy Blokes?

✅"Two Fussy Blokes" ligger i Nya Zeeland.  Klicka här för att gå till tillverkarens engelska webbplats.

.
Kan jag använda mikrofiberpåsar med Frenchic-färger och -beläggningar?

✅ Tusentals av våra följare är DIY-, möbel- och inredningsmålare som använder våra mikrofiberpåsar med Frenchic Paint varje dag. Läs mer om serien på deras webbplats: frenchicpaint.fi
.

Var kan jag hitta mer information om möbelmålning och gör-det-själv-projekt?

✅Följ "Two Fussy Blokes" på Instagram och @m_set.fi finns också där.

Dela dina foton och videor med oss och använd dessa taggar på Instagram så att vi märker dina inlägg bättre: @m_set.fi #msetsuomi #twofussyblokesfinland #twofussyblokes

✅ Högkvalitativa verktyg gör ditt målningsprojekt enkelt och roligt.

Tillbaka till blogg