Toimitus

LÄHETYS, TARKASTAMINEN

Tarkistathan, että olet antanut osoitteesi,sähköpostisi ja puhelinnumerosi oikein paketin toimitusta varten. Saat sähköpostiisi automaattisen ilmoituksen lähetyksestä ja seurantakoodin. Lähetyksen seuranta ja vastaanotto on tilaajan vastuulla.

Lähettäjä ei vastaa tilauksen toimittamisen viivästyksestä tai jos tilausta ei voida toimittaa asiakkaasta johtuvasta syystä, kuten siksi, että asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot tai laiminlyönyt ilmoittaa yhteystietojensa muuttumisen tai laiminlyönyt velvollisuuden olla paikalla lähetystä vastaanottamassa. Kaikki kotiinkuljetusvaihtoehdot eivät sisällä soittoa etukäteen tai ilmoitusta asiakkaalle. Ilmoituspalveluista vastaa valittu kuljetusyhtiö (esim Posti).

Asiakkaan tulee tarkistaa, että tilausvahvistus vastaa sisällöltään asiakkaan tekemää tilausta. Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat virheettömiä, ja että toimitus on sisältänyt kaikki tilatut tuotteet. Mikäli asiakas havaitsee, että toimitetussa tuotteessa on virhe tai että tilaus on muutoin virheellinen, asiakkaan tulee välittömästi ja viimeistään 5 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittaa siitä sähköpostiin: hello@mset.fi

TOIMITUSAIKA

2-5 arkipäivää, riippuen valitusta toimittajasta (Posti, Matkahuolto...).

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen tehtyäsi. Tilausvahvistuksessa näkyy tuotteiden hinta sekä arvonlisävero.

YLIVOIMAINEN ESTE - FORCE MAJEUR

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide, korona tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

M's Set  ei kuitenkaan vastaa sellaisista mahdollisista tuotteiden virheellisyyksistä, viivästyksistä tai muista sopimusrikkomuksista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikoista (ylivoimainen este). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä mahdolliset häiriöt kuljetuksissa. Viivästymistilanteessa mset-verkkokauppa pyrkii kuitenkin palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattaa velvollisuuksiaan niin pian kuin se tilanteen mukaan on mahdollista.

Esimerkiksi korona voi aiheuttaa kuljetusketjussa tai muussa vastaavassa viivästyksiä, joista lähettäjä ei ole tietoinen tai vastuussa. Mset verkkokauppa noudattaa ehtojen mukaisia velvollisuuksia siinä määrin kuin sitä kohtuudella voidaan vaatia.