About Us

Extra mile for the planet and for the small businesses!

M’s Set.fi on perustettu Hämeessä 2021 kaikille niille, joilla on palo ja intohimo tehdä ympäristöämme ja maailmaamme kauniimmaksi.

Toimintamme keskiössä ovat kädentaitojen arvostuksen lisääminen, vanhan kunnostaminen ja uudelleen käyttöönotto sekä yrittämisen ymmärtäminen.

Tulevaisuuden yrittäminen on mielestämme yhä enemmän yrittäjän omien arvojen mukaista erikoistumista, esilletuloa ja samalla uudenlaista verkostoitumista. Näemme, että yhdessä tekemisessä on voimaa. Uskomme vakaasti, että myös Sinä, asiakkaamme, jaat nämä arvot kanssamme. 

Valikoimissamme tulee olemaan asiakkaita ja yrittäjiä kiinnostavia tuotteita ja aivan uusia tuotemerkkejä maailmalta, vaihtuvia ja pieniäkin eriä - tavoitteemme on pysyä liikkeessä. Etsimme jatkuvasti uutuuksia maailmalta.

Haluamme sinut mukaan!

Oletko artesaani, maalari, puuseppä tai muu kädentaitaja, ja haluaisit kokeilla soveltuvatko tuotteemme sinun käyttöösi?

Haluaisitko sinä yritykseesi ’Two Fussy Blokes’ –tuotteita myyntiin? Paras tapa vakuuttua tuotteesta on kokeilla sitä itse. Lue lisää täältä.

Toimimme ’Two Fussy Blokes’-perheyritysbrändin maahantuojana Suomessa ja Pohjoismaissa,  - valitsemme jälleenmyyjiksi vain valikoituja, pieniäkin yrityksiä.

Olemme siis hylänneet halpakaupat ja megastoret  ja valitsemme Sinut. Se on oma kannanottomme mikroyritysten tukemiseen. Mekin olemme pieni ja mutkaton perheyhtiö ja olemme sitoutuneet arvoillamme Sinuun, asiakkaamme.

Haetpa sitten tukkuasiakkaaksi tai jälleenmyyjäksi täytä ihmeessä lomakkeemme nyt, niin saamme asiat rullaamaan!

Palataan pian!

 

M's Set Ky

CEO Minna

+358 405198477

hello@mset.fi

Kiitos arvojemme kunnioittamisesta!

"We love diversity and creativity. We admire the beauty of all the different colours and shades.  We believe in happiness that comes with offering unique and creative products to our customers."

Become a Two Fussy Blokes stockist!