Opas miten valitsen oikean maalaustelan Two Fussy Blokes.

Miten valitsen oikean Two Fussy Blokes mikrokuiturullan?

Two Fussy Blokes maalitelat ovat suunniteltu kaikille,  ammattimaalareista innokkaisiin  DIY -kotimaalareile

Lue tästä lyhyt esittely. Laadukas mikrokuitutelamme on suunniteltu tekemään jokaisesta projektista helppoa - olipa kyseessä sitten suuri tilaustyö, entisöinti tai nopea kodin maalausremontti!

Valitse Two Fussy Blokes maalitela ja mikrokuiturullat kun maalaat: ovia, ikkunoita, kalusteita (pöytiä, tuoleja, keinutuoleja..) keittiönkaapin ovia, keraamisia laattoja, listoja, pattereita, paneelikattoja tai -seiniä, seiniä, portaita tai kaiteita...Two Fussy Blokes-mikrokuitutelat sopivat monenlaisiin maalausprojekteihin.

Two Fussy Blokes - maalitelat testataan tarkasti, ne täyttävät korkeat brändin laatustandardit ja jokainen Two Fussy Blokes tela tuottaa ensiluokkaisia tuloksia! (erittäin sileä viimeistely, nopeasti ja minimaalisilla roiskeilla)

Tuotteidemme välillä on pieniä eroja, mikä tarkoittaa, että tietyt telarullat sopivat paremmin tiettyihin töihin. Joten miten voit tietää, millainen minitelarulla sopii sinulle? Tässä on kätevä opas Two Fussy Blokes -maaliteloista ja siitä, mihin niitä kannattaa käyttää.

Lyhyesti

Two Fussy Blokes mikrokuituteloja on eri paksuuksilla (5,10 ja 15mm). Tässä esittelemme nämä kolme erilaista.

Valitse paras maalitela opas Two Fussy Blokes.

Ohuin mikrokuitutela on yleensä paras sileille pinnoille, kun taas paksummat sopivat tavallisten tai karkeiden ja epätasaisten pintojen täydelliselle peittämiselle.

Ennen Two Fussy Blokes -telan käyttöä suosittelemme sen huuhtelemista vedellä ja linkoamista / puristamista nihkeän kuivaksi. Tämä auttaa sinua saavuttamaan parhaan lopputuloksen heti alusta alkaen ja se helpottaa myös välineiden puhdistusprosessia.

Katso blogin lopusta videolta miten pesemätön, kuiva ja kasteltu mikrokuitutela eroavat toisistaan. 

Smooth Spray Like - punainen - 5mm

Two Fussy Blokes sarjan maalaustarvikkeet.

Smooth Spray Like - 5mm - punainen -Mikrokuitutela

Sileimmät, lyhytnukkaiset 5 mm: n mikrokuituiset telarullat ovat kehitetty virheettömän, sileän pinnan saavuttamiseen ja ne sopivatkin täydellisesti huonekalujen, keittiökaappien, ikkunakehysten ja ovilistojen maalaamiseen- kaikeen, joka vaatii sileän, spraymaisen lopputuloksen.

Telavalikoimamme lyhin mikrokuitu, 5 mm, on saavuttanut valtavan suosion, niin vaativien ammattimaalareiden keskuudessa kuin kierrätys- ja sisustusmaalausyhteisöissä. Nämä 5 mm paksuiset mikrokuiturullat mahdollistavat virheettömän viimeistelyn vaivattomasti ilman ruiskumaalausta.

  • Täydellinen vesiohenteisille maaleille ja pinnoitteille.
  • Voidaan käyttää vesiohenteisille pohjamaaleille ja tartuntamaaleille. 
  • Saatavana 3.n tai 10.n pakkauksessa.


Semi Smooth - vihreä - 10mm

Erittäin kestävä ammattimaalarin maalaustela two Fussy Blokes.

Semi Smooth  - Vihreä - 10mm:n paksu nukka. 

Sopii pattereiden, ulkolistojen, sisäseinien rajauksiin ja muiden aikaisemmin maalattujen pintojen maalaukseen.Erinomainen suurempiin projektehin, kuten kalusteiden maalaukseen: suuret kaapistot, paneloinnint yms.

  • Täydellinen vesiohenteisille maaleille.
  • Voidaan käyttää pohjamaaleille ja tartuntamaaleille.
  • Saatavana 3:n tai 10.n pakkauksessa.

 

Semi Smooth Plus - oranssi - 15mm

Erittäin kestävä ammattimaalarin maalaustela two Fussy Blokes.

Semi Smooth Plus - 15mm - oranssi - Mikrokuitutela

Paksuin ja pisin mini- mikrokuitutelamme, Semi Smooth Plus, sopii erinomaisesti epätasaisen pinnan maalaukseen; kuvioituun kipsiin, betonilohkoihin, tiilen ja aidan maalaukseen tai kohokuvioidun tapetin maalaukseen. Tämä paksuin minitelamme on erinomainen vaativiin projekteihin, joissa ovat haasteena epätasaiset pinnat.

Kaikki Two Fussy Blokes mikrokuitutelat sopivat vesiohenteisille maaleille, pohjamaaleille ja tartuntamaaleille.

  • Täydellinen vesiohenteisille maaleille.
  • Voidaan käyttää pohjamaaleille ja tartuntamaaleille.
  • Saatavana 3:n pakkauksessa.

 

Maalitelan - runko

Erittäin kestävä ammattimaalarin maalaustela two Fussy Blokes.

Two Fussy Blokes maalitelavarren kanssa vaihdat muovin kestävämpään ja ympäristöystävällisempään mustaan, viimeisteltyyn metallirunkoon ja puukahvaan.

Maalitelavarren ei tarvitse olla kertakäyttötuote, kun valitset Two Fussy Blokes-sarjaa! Two Fussy Blokes telavarressa on tyylikäs puukahva, joka on suunniteltu optimaaliseen mukavuuteen ja ergonomiaan.

Tämä on yksi uusimmista Two Fussy Blokes tuotteista (julkaistu marraskuussa 2020).  Telavarsi on luonnollisesti testattu tiukkojen standardien mukaisesti, jotta valitsemasi mikrokuitutela voi pyöriä vapaasti ja maalaus on nopeaa ja helppoa.

Erittäin kestävä ammattimaalarin maalaustela two Fussy Blokes.

Valitsetpa minkä Two Fussy Blokes -maalitelan tahansa, ota se käyttöön näillä videon ohjeilla:

For fussy PRO and DIY painters, Two Fussy Blokes’ premium quality paint rollers deliver a perfectly satisfying finish because the Two Fussy Blokes brand is trusted by thousands of fussy painters and upcyclers worldwide.

Takaisin blogiin