Two Fussy Blokes mikrokuitutelan edut.

Tiesitkö nämä mikrokuitutelan edut?

Mikrokuidusta valmistetuilla maaliteloilla on monia etuja verrattuna muihin telatyyppeihin tai tavanomaisiin siveltimiin

 

Listasimme muutamia etuja Two Fussy Blokes - mikrokuitutelan käytöstä.

Katso myös video blogin lopusta.

Mikrokuituiset maalitelarullat ovat nukkaamattomia

Ne eivät kerää nukkaa tai karvoja maalipintaan. Mikrokuitutela ei irrota nukkaa kudotun maalirullan tavoin tai karvoja kuten heikkolaatuinen sivellin. Voit saada täydellisen sileän maalipinnan joka kerran käyttämällä laadukasta mikrokuitutelaa.

Mikrokuituiset maalaustelat eivät tee roiskeita

Laadukkaaseen mikrokuitutelaan maali kiinnittyy hyvin ja se luovuttaa maalin tasaisesti ja maalari välttyy ikäviltä roiskeilta.

Mikrokuitutelat mahdollistavat maalin tasaisen levityksen

On vaikea löytää toista tapaa levittää maalia käsin, joka antaa yhtä hienon ja sileän viimeistelyn kuin mikrokuitu. Alueille, jotka vaativat kiiltävän viimeistelyn, mikrokuitu on paras valinta.

Mikrokuituiset maalaustelarullat imevät paljon maalia

Mikrokuiturullat kestävät kaksi kertaa oman tilavuutensa verran maalia. Niihin mahtuu paljon enemmän maalia kuin keskimäärin tavalliseen maalitelaan tai siveltimeen. Tämä tarkoittaa nopeampaa työskentelyä mikrokuitutelan kanssa.

Mikrokuituisia maalaustelarullia voidaan käyttää uudestaan ​​ja uudestaan

Koska mikrokuitutelat on helppo puhdistaa, niin kauan kuin mikrokuitutelaa käytetään tasaisella, puhtaalla pinnalla (ilman hiekkaa tai roskia) ja puhdistetaan perusteellisesti jokaisen maalauskerran jälkeen, mikrokuitutelat kestävät pitkään. Mikrokuiturullat ovat siis myös taloudellisia. Muista ottaa käyttöön mikrokuitutelasi pesulla. Katso hyödyllinen video etusivultamme miten helppoa on ottaa mikrokuitutela oikeaoppisesti käyttöö ja näin varmistaa upea, pro-tason lopputulos!

 Mikrokuiturullat ovat ammattilaisten valinta

Mikrokuitumaalitelat ovat suosittuja ammattimaalarien keskuudessa, koska niissä ei ole nukkaa ja niillä voi maalata noin 50% enemmän per telaus. Tämä säästää ammattilaisen työaikaa huomattavasti ja tekee maalausprojektista miellyttävän sujuvaa.

Two Fussy Blokes mikrokuitutelat ovat erinomainen valinta kaikkiin suuriin maaliprojekteihin, koska tela ottaa suuren määrän maalia itseensä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen telan maalimäärä kulkee pidemmälle ja suuret tilat maalataan nopeammin. Alueilla, joilla haluat olla erityisen varovainen ympäristöstä, mikrokuitumaalitelat ovat hyvä valinta, koska niillä ei ole tapana roiskua.

Two Fussy Blokes tarjoaa nyt ympäristötietoisille diy- ja kotimaalareillekin laadukkaat mikrokuitutelat sekä kestävän ja tyylikkään telavarren muovitomassa pakkauksessa. 

Mikrokuitutelat ovat kestäviä ja hellävaraisia pinnoille

Mikrokuitutelan kuidut ovat erittäin pieniä. Mikrokuiturullassa mikrokuidut on kiinnitetty telaan lämmöllä, mikä tekee mikrokuiturullista erittäin kestäviä.

Mirokuidulla ei ole tapana irrota maalaustyössä, kuten voi tapahtua muiden maalitelojen kanssa. Mikrokuitu on määritelmän mukaan pienempi kuin silkkilanka, joka on itse asiassa vain viidesosa hiuksen paksuudesta. Mikrokuidut ovat valmistettu synteettisistä materiaaleista tai useiden eri materiaalien yhdistelmästä.

Mikrokuidut imevät erittäin hyvin nesteitä, eivätkä ne ole tarpeeksi kovia naarmuttamaan maalipintaa, elleivät ne ole likaantuneet roskista ennen käyttöä tai ulkona maalatessa.

Tämä tarkoittaa, että kun mikrokuitutelaa käytetään maalauksessa, se jättää poikkeuksellisen sileän viimeistelyn minimaalisella tekstuurilla, mikä mahdollistaa sileän, kiiltävän viimeistelyn maalausprojekteissa. 

Katso videolta miten otat uuden TFB-mikrokuitutelan käyttöösi:

Takaisin blogiin